Podujatia a udalosti

Lviv IT Jazz Conference

Ľvov IT Jazzová konferencia spája podniky, investorov a štát. Je to udalosť pre IT inšpirátorov, ktorí propagujú priemysel v krajine. Na konferencii zhromaždíme všetkých ľudí, ktorí prispievajú do IT sektoru a hľadajú ďalšie spojenia.

Konferencia má tri smery pre záujemcov o rôzne aspekty IT obchodu. Spájame štátnych a mestských predstaviteľov a diskutujeme o tom, ako môže vláda posilniť rozvoj IT. Budeme tiež diskutovať o infraštruktúre a súčasných projektoch, ktoré IT potrebuje na to, aby umožnili pozitívne zmeny.

Lviv IT Jazz Conferencia je mostom medzi investormi a podnikateľmi a otvára nové obchodné príležitosti pre IT spoločnosti. S letným rytmom jazzovej hudby chceme vytvoriť jedinečnú atmosféru obchodných sietí a elegantného stretnutia. Užite si najteplejšie dni v júni na Lviv IT Jazz Conferencií!

Ľvov IT Jazz vám ponúka príležitosť na rozhovor s niektorými z najvýznamnejších obchodných rečníkov pri návšteve koncertov na Alfa Jazz Fest. Patrí medzi ne aj výkonný riaditeľ spoločnosti Soros Fund Management Alex Fridlyand, zástupca guvernéra Národnej banky Ukrajiny Vladislav Rashkovan, minister školstva a vedy Liliya Hrynevych a vedúci komisie IKT v ukrajinskom parlamente Alexandr Danchenko.

Moderátormi budú  Jaanika Merilo, prezidentka UVCA, Pavlo Sheremeta, ministerka hospodárstva Ukrajiny (2014) a prezident Kyjevskej ekonomickej školy a Andriy Hankevych, hlavný strategický dôstojník a CTO v spoločnosti Eleks.

Dátum: 26. – 27. jún

Miesto konania: Ľvov

Webová stránka: http://itjazz.lviv.ua/

Cena: 340 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *