Podujatia a udalosti

Software Engineering Conference 2016

Softvérové inžinierstvo 2016 je každoročná konferencia o vývoji aplikácií a podnikania v oblasti informačných technológií, ktorá sa každým rokom stáva väčšou a populárnejšou. V minulom roku sa na konferencii zúčastnilo viac ako 4000 ľudí a mala okolo stovky začínajúcich podnikateľov a IT podnikateľov.

V tomto roku bude mať konferencia 9 prezentácií, pozývajú medzinárodných speakerov a moderátorov z najlepších geekov. Bude existovať samostatný stream pre začínajúce podniky, kde sa môžete dozvedieť o nástrojoch manažmentu, marketingu, práci s publikom a právnych otázkach.

K dispozícii budú 3 streamy každý deň:

  • 1. júla: Kariéra a trendy, IOT a BigData, UX, UI
  • 2. júla: Java a C ++, Python (ruby), Exotické (Scala, Erlang, Go, Phenix)
  • 3. júla: JS, Android, IOS

Konferencia sa však neobmedzuje iba na prednášky. Okrem toho bude pre účastníkov podujatia aj Hi Tech trh, kde sa môžete pozrieť a získať technické novinky, knižnica s najpredávanejšími predajcami z oblasti IT, zóna pre hráčov s hernými konzolami a široký výber hier, veľtrh kariéry a afterparty. Organizátori budú tiež venovať dostatočnú pozornosť športu: počas prestávok budú prednášky a praktické školenia od najlepších ukrajinských trénerov.

Údaje: 1. – 3. júl

Miesto konania: Kyjev

Webová stránka: https://tickets.hackraft.com/event/se2016/

Cena: 3 – 10 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *