Podujatia a udalosti

Spacer Hackathon & Conference

Čo to je

Spacer Hackathon & Conference je udalosť, kde sa ľudia, ktorí sú nadšencami vesmíru a astronomických technológií, môžu dať dohromady a preniknúť do veľkého i malého. S pomocou našich priateľov z Archer Software, zahajujeme jedinečný zážitok pre milovníkov vesmíru. To nebude len hackathon, ale aj príležitosť ponoriť sa do najnovších vesmírnych technológií, inovácií a ašpirácií.

Táto prvá akcia sa bude konať v Dnepre – meste rakiet. S viac ako 60-ročnou praxou v budovaní rakiet a sfére vesmírnej kultúry, Dnipro sa stáva špičkou pre vesmírne talenty a inovácie.

Čo môžete očakávať

Budú tam veci s ktorými sa môžete pohrať (hardvéry, softvéry, dáta); praktické workshopy; prednášajúci z priemyslu, a samozrejme, ceny! Dostanete šancu pozhovárať sa s ostatnými inšpirovanými milovníkmi vesmíru, zistiť, čo je práve teraz najhorúcejšou novinkou v novej éry prieskumu vesmíru, a kto vie, možno spoločne začnete nový vesmírny start-up.

Táto akcia bude trvať viac ako 24 hodín. Budete mať možnosť buď pripojiť sa k jednému z tímov alebo jednoducho zúčastniť sa podujatia pre vzdelávacie účely (mimochodom, budú tu chladné hračky s ktorými sa môžete pohrať). Ak vás vyberú pre jeden z tímov, budete môcť súťažiť o hlavnú cenu – balíček sponzora, ktorý zahŕňa peňažné aj nepeňažné výhody, ktoré vám pomôžu realizovať svoj projekt.

Všetky zúčastnené projekty budú zverejnené po udalosti na Spaceri pre ľudí z celého sveta, aby prispeli a pomohli vám rozvíjať sa (všetky práva k projektu bude budú patriť vám). Spacer partneri vrátane NASA a ďalšie vesmírne firmy vás môžu kontaktovať pre ďalší rozvoj. Zároveň, partneri našich kariér z celého sveta budú sledovať podujatie a účastníkov

veľmi precízne.

PRE KOHO je táto udalosť

  • Podnikatelia hľadajúci tím pre vybudovanie ďalšej veľkej vesmírnej veci
  • Ľudia z hardware oblasti
  • Vývojári
  • Návrhári
  • Ľudia, ktorí majú znalosti v sfére technológií
  • Ľudia, ktorí nemajú zručnosti (ktoré získate po ukončení podujatia)

Dátum: 28-29 máj

Miesto konania: Dnipro, Space Hub – Hlavná trieda Kirova, 2B

Website: https://spacer.im/

Cena: zadarmo

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *