Podujatia a udalosti

FEATIT: financie, ekonomika, analytika softvérového podnikania

Speaker Giving a Talk at Business Meeting. Audience in the conference hall. Business and Entrepreneurship. Panoramic composition suitable for banners.

Vítame Vás 10. Júna v Odese na finančnej a ekonomickej konferencií pre IT spoločnosti FEATIT: Finance, Economy, Analytics of Software Business.

S hospodárskou krízou, ohnisko záujmu IT firiem sa zameralo na zlepšenie výkonnosti podniku a berie do úvahy početné inovácie (deregulácia podnikania, legislatívne zmeny, atď.), obzvlášť dôležitým aspektom sa stáva finančné riadenie v IT spoločnosti.

Na podujatí budeme hovoriť o aktuálnych otázkach vplyvu súčasných trendov na odvetvie vývoja softvéru; makroekonomické podmienky ovplyvňujúce účinné fungovanie IT firiem; stratégie, scenáre a nástroje pre prácu s finančnými inštitúciami; metódy vybudovania účinnej väzby CFO a CEO, taktiež vzťahy CFO + predaj, CFO + ľudské zdroje.

Kľúčové témy konferencie:

IT spoločnosť ako investícia: úlohy investorov, majiteľov a CFO; ktorí hľadajú na ukrajinskom  IT trhu investičné fondy a za akých podmienok investujú do IT podnikania; Dopyt po IT spoločnostiach – ako dlho to bude trvať; ako sa určuje hodnota IT firiem (klienti, majetok, kompetencie);

Hodnotenie účinnosti financovania projektov spoločnosti. ROI v IT podnikaní: metodiky výpočtu návratnosti investícií do IT projektov, porovnanie IT projektov z hľadiska rôznych cieľov a stratégií spoločnosti; analýza a prognóza projektových aktivít – budovanie stabilnej a komfortnej štruktúry na rôznych miestach;

Účinnosť finančnej funkcie v oblasti IT: ako efektívne vybudovať spoluprácu s kolegami, dodávateľmi a postaviť efektívne fungovanie finančnej služby; ako vybudovať efektívnu spoluprácu CFO a CEO a taktiež vzťahy CFO + predaj, CFO + ľudské zdroje; ako zhodnotiť, ako dobre pracujú finančníci spoločnosti; CFO a akcionári – systém interakcie. Efektivita práce IT firiem a aká finančná analytika je potrebná pre IT firmy dnes.

Termín: 10. júna

Miesto konania: Odesa, Arcadia hotel „PORTOFINO“

Website: http://featit.org.ua

Cena: 105 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *