Podujatia a udalosti

STARTUP CAMP

  1. júna v Ivano-Frankivsku sa bude konať veľká IT konferencia, na ktorej sa úspešné globálne start-upy Ukrajiny podelia o skúsenosti a inšpiratívne príbehy o úspechu!

V súčasnej dobe najcennejším zdrojom, ktorý môže získať start-up v priebehu svojho vzniku, sú informácie. Informácie prijaté od ľudí, ktorí prešli svoju vývojovú cestu vo vlastnom start-upe a dosiahli úspechy a uznanie, ktorí sú ochotní hovoriť o tom, akým chýbam sa treba vyhnúť, aké pravidlá treba dodržiavať, aké technológie použiť, ako sa vysporiadať s konkurenciou, ako speňažiť svoj projekt a mnoho viac.

Marketing a predaj.

Na etape uvedenia start-upu na trh podiel „úmrtnosti“ medzi projektmi je vyšší ako v akomkoľvek inom štádiu vývoja. Budeme sa baviť o tom, aké sú špecifiká vstupu na iné trhy, prečo marketingové nástroje nie sú užitočné a ako vytvoriť tú správnu stratégiu, ktorá vás privedie k úspechu.

Investície. Ako a kde?

Skadiaľ zobrať peniaze? Kto a za akých podmienok môže investovať do vášho start-upu? A kto by mal riadiť všetky tieto nespočetné poklady? Start-upy vždy potrebujú investície. V prípade, ak počiatočný kapitál $ 100,000 sa javí ako čosi nereálne, za podmienky úspešného zahájenia projektu, budete musieť pracovať so sumami s väčším počtom núl.

Speňaženie.

Zarábať na na svojich vlastných nápadoch – znie to pekne, ale nie je to ľahké. Ako vám pripadá príbeh o „nulovej činnosti“, kedy sa svetové médiá zmieňujú o vašom  projekte v rámci ďalšieho prilákania investícií so siedmimi nulami? Budeme sa snažiť byť realistickí pri počítaní s príjmami a s tým, odkiaľ ich zobrať.

Globálna konkurencia

Budeme hovoriť o globálnej konkurencií ako o motore a hlavnom deštruktívnom faktore pri vývoji start-upu a tiež o tom ako by sa mala rozvíjať lokálna myšlienka k globálnym rozmerom. Môže nový startup business súťažiť s globálnymi projektmi, a ak áno, za akých podmienok?

Technológie.

Budeme sa baviť o „kopírovaní“ technológií, o individuálnom vývoji start-up podnikania a o tom aké praktické je prvé a druhé využitie. Vašim cieľom je naučiť sa prispôsobovať požičané skúsenosti pre vlastný projekt a robiť to správne.

Termín: 18. júna

Miesto: Ivano-Frankivsk,

Website: http://startupcamp.if.ua/

Cena: 35 EUR

Cena: 13 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *