Produkty

Protherm

Názov spoločnosti: Protherm
Značka: Protherm
Profil: kotly
Webová stránka: https://www.protherm.sk

Protherm bola založená v Československu začiatkom 90. rokov. Spoločnosť sa stala vážnym hráčom na európskom trhu vo vykurovacích zariadeniach. Vytvorením cenovo dostupného a kvalitatívneho vybavenia spoločnosť okamžite našla svojich zákazníkov a predajcov.
Dnes je Protherm rozpoznateľný a obľúbený takmer vo všetkých krajinách strednej a východnej Európy, vrátane Ukrajiny. Elektródové kotly od spoločnosti Protherm spĺňajú najprísnejšie požiadavky, ktoré sú bežne umiestnené na zariadeniach tejto úrovne. Všetky sú bezpečné, ľahko použiteľné a udržiavateľné. Kvôli absencii spaľovacích materiálov sú kotle na elektródy firmy Protherm ekologicky šetrné.

Vysoko výkonný index poskytuje maximálnu účinnosť pri vykurovaní priestorov. Na rozdiel od kotlov na plyn, kvapalných alebo tuhých palív, nevyžadujú elektrické kotle od spoločnosti Protherm žiadne zložité zostavenie a zaberajú minimálny priestor. Okrem toho nie je dôležité, aby ste pre nich vytvorili dymové potrubie alebo zabezpečili dodávky plynu / rezervné horľavé materiály. Tieto kotly pracujú na elektriku.

V dôsledku toho sú kotle na elektródy firmy Protherm vhodné aj pre mestské a prímestské oblasti.

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *