Podujatia a udalosti

Kyjev Elixír MeetUp

Pretrvávajúc v ohromení z obrovskej IT komunity v Kyjeve, rozhodli sme sa pokúsiť sa zhromaždiť Prevádzkové počítadlo / Elixír vývojárov v Kyjeve. Na prvom zasadnutí preskúmame niektoré základné veci súvisiace s ekosystémami, prediskutujeme globálnu prax v používaní týchto nástrojov.

Elixír: Čím začať?

Alex Rozumij, zamestnanec ElixirSchool.

Elixir je dynamický, funkcionálny jazyk navrhnutý tak, aby vytváral globálne aplikácie. Tento jazyk sa rýchlo rozvíja a získava na popularite vďaka svojim blahodarným vlastnostiam a ekosystému, ktorá sa vynikajúco osvedčila. Toto podujatie bude zaujímavé predovšetkým  pre vývojárov Elixir. Tu sa budú rozoberať základné témy a kľúčové otázky, ktoré vám pomôžu rýchlejšie sa prispôsobiť jazyku a efektívnej práci.

Úvod do meta programovania na báze Elixír.

Anton Miščuk, fanúšik jazyka Elixir, tvorca ESpec.

Meta programovanie – proces využívania kódu pre napísanie kódu – to hlavný vlastnosť Elixíra. Môžete ľahko rozšíriť jazyk a dynamicky meniť kód. Okrem prvého pravidla meta programovania- nepoužívať meta programovanie – každý vývojár Elixira potrebuje pochopiť, čo to je. Na tomto stretnutí divákom budú prezentované základné pojmy meta programovania v Elixíre. Dozviete sa o abstraktnom syntaktickom strome Elixír, citovaní, makrosoch a kompilovaní. Ukážeme vám, ako to všetko funguje, pomocou jednoduchých príkladov a skutočných prípadov.

Termín: 23. júna

Miesto konania: Kyjev

Website: Elixir

Cena: zadarmo

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *