Podujatia a udalosti

Digitálna Konferencia Bank 4,0

22.júna 2016 v Kyjeve sa bude konať konferencia „Budujeme Digital Bank 4.0 BPM“. Táto akcia bude zahŕňať niekoľko tematických blokov: digitálne trendy a koncepciu Bank 4.0, zoznámenie sa s BPM nástrojom, analýzu BPM platforiem, rozbory prípadových štúdií s výsledkami realizácie.

Digitálny banking je jedným z odvetví na Ukrajine, ktoré je najdynamickejšie rozvíja. A aby sa skutočne udržalo v trende, je nutné aktívne používať päť komponentov DIGITAL Bank 4,0: omniprogramitu, mobilitu, sociálne médiá, platobné a obchodné platformy, spracovanie dát v reálnom čase. Ale skutočný úspech spočíva nielen v použití, je dôležité individuálne konfigurovať a správne riadiť každý z procesov interakcie s klientom. Preto sa to stalo hlavnou témou konferencie: ako pomocou technológie BPM (Business Process Management) sa pohybovať smerom k digitálnemu Bank 4.0.

Účastníci konferencie budú môcť oceniť všetky výhody využitia procesného prístupu pri vytváraní digitálnych bankových údajov, detailne zoznámiť sa s niekoľkými platformami BPMS a zúčastniť sa panelových diskusií „Zavedenie BPM. Kde začať?“.

A čo je najdôležitejšie – podujatia sa zúčastnia odborníci, ktorí sa majú o čo podeliť. Len sú potrebné štruktúrované informácie, ktoré sú veľmi dôležité a užitočné. Žiadne tajomstvá, žiadne „omáčky“, bez príbehov „zo života“.

Buďte v obraze o najnovších trendoch, používajte moderné technológie, pripojte sa k Digital Bank Conference.

Termín: 22. júna

Miesto konania: Kyjev

Website: http://www.integrity.com.ua/

Cena: zadarmo

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *