Podujatia a udalosti

IT Weekend Rivne

IT Weekend Rivne – séria skvelých IT konferencií

IT Weekend – séria konferencií organizovaných spoločnosťou SoftServe. Tieto konferencie si dali za cieľ promovanie profesionálneho rastu ľudí pracujúcich v ukrajinskom IT sektore a vytvoriť podmienky pre efektívne zdieľanie poznatkov pre každého kto pracuje v oblasti vývoja softvéru.

IT Weekend Ukraine – medzinárodná konferencia vytvorená za účelom vytvorenia a rozvoja ukrajinskej IT komunity. Vytvárame podmienky pre efektívne školenie odborníkov v oblasti IT, zdielanie skúseností a poznatkov z tohto odvetvia.

IT Weekend DGTL Edition – jedná sa o praktické online konferencie zamerané na špecificky zadefinované témy z oblasti IT.

IT Weekend S.M.I.L.E. – Konferencia, ktorá okrem možnosti vypočuť si zaujímave prednášky a zabaviť sa, ponúka taktiež príležitosť osobnej konzultácie s HR špecialistami. Pracovníci v oblasti HR Vám pomôžu zadefinovať úroveň vaších poznatkov a skúseností. Pri svojej anlýze taktiež využijú možnosť komunikácie s technickými expertmi z odvetvia.

IT WeekDay – mini konferencia sa koná v priestoroch kancalárií SoftServe a to po skončení pracovného dňa. Na konferencii budete mať možnosť vypočuť si veľa parktických rád, prediskutovať vaše problémy.

IT Weekend Students – konferencia je zameraná na študentov ktorý si zvolili IT ako svoj študijný odbor. Táto platforma prináša možnosť vypočuť si praktické prednášky, ktoré majú za cieľ vybudovať základné zručnosti budúcich IT odborníkov.

Dátum: 14 máj

Miesto konania: Rivne, Soborna ul., 112, «Skybar Manhattan»

Web stránka: https://itweekend.ua/en/

Cena: 5 – 10 EUR

p.grinvalsky

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *