Produkty

Tickeware SE

Názov spoločnosti: Tickeware SE
Názov produktu:  Ticketware
Oblasť: Počítačové programovanie, Kultúra
Webstránka: http://www.ticketware.sk

Ticketware sa postará o všetky aspekty predaja, doručenia a kontroly vstupeniek. Vyrieši aj tlač vstupeniek u Vás v pokladni. Súčasťou Ticketware sú sofistikované online nástroje a mnoho iného.

Produktová rada  zahŕňа:

  • Predávaj a rezervácie vstupeniek online
  • Pokladňa s rezerváciou miest v sále
  • Tlač a kontrola vstupeniek
  • Komplexné softwarove riešenie pre pokladne a predaj vstupeniek do kín a multiplexov, divadiel, kultúrnych centier cez pokladňu alebo online

Predaj vstupeniek pozostáva z výberu predstavenia, zvolenia sedadiel a platby. Po uhradení sa vstupenky automaticky vytlačia. Výber miest v sále prebieha cez systém Ticketware a je synchronizovaný s online predajom a rezerváciou. To všetko v spolupráci s tlačiarňami, skenermi, platobnými systémami.

Pokladňa a predaj online je previazaný – predávate naraz sedadlá v pokladni aj cez internet. Návštevník Vášho webu si cez náš online predajný systém zvolí sedadlá a buď rezervuje, alebo priamo cez internet zaplatí. Samozrejmosťou je uplatnenie zliav, predaj doplnkového tovaru a mnoho iného.

Metódy platby

Do nášho predajného priestoru je implementovaná platobná brána. Z Vašej strany nie sú potrebné žiadne ďalšie úkony, všetko máte automaticky k dispozícií. Platba je možná až cez 9 rôznych bánk alebo kartou.

Predaj doplnkového tovaru

K vstupenke je pri nákupe možné pridať 3D okuliare, darčekové predmety a mnoho iného.

Používanie zliav

Užívateľ pri nákupe vstupeniek vie uplatniť zľavy, ktoré si sami nastavíte a aktivujete. Samotná kontrola prebieha pri vstupe do kina. V prípade neoprávnenej zľavy vie návštevník rozdiel kedykoľvek doplatiť v pokladni.

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *