Podujatia a udalosti

WebCamp 2016

WebCamp je každoročná odborná konferencia venovaná špičkovým technológiám dizajnu webových stránok, riadeniu projektov a rozvoju podnikania. Konferencia sa uskutoční už po ôsmykrát v Odese 29. júla a bude tradične pozostávať z množstva samostatných mimoriadne špecializovaných oblastí: DevOps, Front-End, PM, Python, BizDev, PHP.
WebCamp2016 bude zhromažďovať účastníkov z celej Ukrajiny a ďalších postsovietských štátov. Konferencia sa zameriava na účastníkov, ktorých úroveň sa pohybuje od stredného až po seniorov a ktorí budú mať možnosť zdieľať nápady a skúsenosti, pobaviť sa s kolegami na našej afterparty a odpočívať na pobreží Čierneho mora.

  • 29. júla:
    WebCamp: DevOps – vedúci odborníci spoločnosti DevOps sa podelia o svoje skúsenosti s organizáciou vývojového procesu súvisiaceho s metodikou DevOps a špecifikami komponentov, ktoré sa používajú v ich infraštruktúre.
    WebCamp: Front-end – odborníci s jedinečnými skúsenosťami predstavujú úzko technické témy a diskutujú o posledných novinkách v oblasti vývoja.
  • 30. júla:
    WebCamp: PM – projektoví manažéri budú diskutovať o rôznych špecifikách metodológií, riešení tímových konfliktov, motivácii a efektívnom plánovaní, interakciách medzi klientmi, manažérmi, tímom a zaujímavými skúsenosťami.
    WebCamp: Python – špecialisti budú diskutovať o novinkách vývoja webových aplikácií Pythonu, skvelých príkladoch riešenia neštandardných úloh, architektúre služieb vysokého zaťaženia, zaujímavých knižníc, prípadoch, frameworks a najlepších postupoch.
  • 31. júla:
    WebCamp: BizDev Product – úspešné produktové spoločnosti Ukrajiny budú zdieľať svoje tajomstvá práce so zahraničnými trhmi a povedia Vám, ako organizovať efektívny BizDev, aby ste mohli pracovať s klientmi B2B a B2C.
    WebCamp: PHP – Vývojári webu budú hovoriť o PHP 5 a 7, populárne frameworks, kvalite kódu, trendoch a zaujímavých prípadoch.

Dátum: 29. – 31. júl
Miesto konania: Odessa
Webová stránka: http://webcamp.in.ua/
Cena: 50-250 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *