Podujatia a udalosti

Management Kitchen. vol.1

Management Kitchen. vol.1 – z pohľadu kvality nový formát vzdelávacích projektov v oblasti riadenia. To je konferencia, hlavnými prednášajúcimi na ktorej sa stanú poprední zástupcovia ukrajinských i medzinárodných značiek a firiem.

ČO ZÍSKATE?

  1. Kvalitné prednášky

Žiadne tajomstvo. Žiadne príbehy o „živote“. Vybrali sme tých, ktorí sa majú o čo podeliť a z koho sa chce brať si príklad. Pripravili sme ich k prednesom na verejnosti. Aby ste dostali štruktúrovanú esenciu iba tých informácií, ktoré sú nevyhnutné a stoja za pozornosť. Aby ste potom mohli vyvodiť závery z toho, čo ste počuli.

  1. Skutočné prípadové štúdie a projekty

Dozviete sa, aké metódy riadenia a spôsoby organizácie procesov v tíme využívajú kľúčoví hráči na trhu. Rozanalyzujeme ich úspešné projekty a nájdeme odpovede na vaše otázky.

  1. Komunikácia

Nie sú tu žiadni náhodní ľudia. Spolu s vami v sále budú insideri a miláčikovia trhu. Podnikatelia a veľkí kombinátory. Vaši budúci kolegovia, partneri alebo šéfovia … V skutočnosti, ako ho akceptujete – záleží na vás.

Dozviete sa, že metódy riadenia a spôsoby organizácie procesov v tíme využívajú kľúčoví hráči na trhu. Aké úlohy riešili keď spúšťali  ich projekty a čo z týchto skúseností môže byť použité vo vašej praxi. Aké vlastnosti by mal v sebe vychovávať manažér a či je možné vytvoriť perfektný tím pre projekt.

Konferencia bude užitočná pre odborníkov, ktorí chcú systematizovať svoje projektové skúsenosti, zhodnotiť a zlepšiť svoje manažérske zručností a komunikácie, vrátane:

– prevádzkových projektových manažérov

– marketingových manažérov

– vedúcich pre prácu s klientmi

– podnikateľov a začínajúcich

– tých, ktorí ešte len začínajú svoju kariéru alebo štúdium v oblasti riadenia.

Termín: 18. júna

Miesto konania: Kyjev, ul. Ľva Tolstého, 57, obchodné centrum 101 TOWER

Website: https://www.management-kitchen.com/

Cena: 40 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *