Podujatia a udalosti

LifeHackDay 2016

 LifeHackDay 2016 LifeHackDay Ukraine – akcia pre technologické startupy, úspešných podnikateľov, investorov, developerov, digitálne médiá a všetkých, ktorí sú nejakým spôsobom spojení s IT priemyslom.

LifeHackDay 2016 sa venuje vývoju high-tech a inovačných podnikov, prednášať budú úspešní IT-podnikatelia a investori, a zúčastniť sa môže hocikto. Startupy získajú nielen nové informácie a praktické znalosti, ale aj príležitosť stretnúť sa s investormi, hovoriť o sebe.

Cieľom akcie je rozvoj odvetvia technológických startupov s použitím naozaj praktického, bohatého a zaujímavého programu.

Počas dňazrealizujeme tri sedenia, medzi ktorými sa uskutočnia workshopy, kde si každý bude môcť zlepšiť svoje obchodné zručnosti a získať nové užitočné znalosti. Po akcii vás čaká afterparty. Budete môcť bližšie sa zoznámiť so všetkými účastníkmi a komunikovať v neformálnom prostredí.

  • Skúsení podnikatelia, za plecami ktorých je veľa úspešného podnikania, podelia sa s vami o svoje prípadové štúdie a zodpovedajú na otázky účastníkov.
  • Dve hodiny priameho kontaktu s poprednými členmi ukrajinského trhu venture a priameho investovania. Počas tejto doby môžete získať jedinečný zážitok komunikácie s kultovými osobnostiami IT priemyslu a vyjadriť svoje myšlienky.
  • Predvolené tímy podnikateľov dostanú príležitosť po dobu 3 minút odprezentovať svoje projektov. Potom porota a odborníci poskytnú svoje pripomienky a rady týkajúce sa obchodných modelov, marketingových stratégií a ďalších otázok na konkrétnych príkladoch.

Termín: 25. júna

Miesto konania: Odesa, IQSpace

Website: https://lifehackday.co/

Cena: 40 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *