Podujatia a udalosti

Kharkiv Design Weekend

Skupina SSN Creative a tímy Monya Gets zavolajú profesionálne dizajnérske spoločnosti Charkiv, aby mali profesionálny rozhovor v neformálnom prostredí.

KDW idea vznikla z dôvodu klesajúcej aktivity dizajnérskych spoločností v Charkove na ukrajinskom trhu, vývoja a predaja dôverných a motivačných projektov v oblasti komunikačného dizajnu.

Väčšina návrhárov pracuje v našom meste a má nízku kvalitu. Zabraňuje tomu, aby ľudia videli naozaj skvelé projekty. Charkov Design víkend zhromažďuje zástupcov dizajnových štúdií v Charkove schopných súťažiť s odborníkmi na ukrajinskej a univerzálnej úrovni. Jednou z hlavných úloh akcie je popularizovať Charkov dizajn, demonštrovať, kto a ako vyvíja dizajn v Charkove.

V priebehu akcie budú naši speakeri prebiehať témami týkajúcimi sa grafického dizajnu, značiek, balenia, UI / UX a iných typov vizuálnej komunikácie.

Zakladatelia projektu KDW 2016 načrtli približný program podujatia: talk show, tradičné 30 minútové prezentácie 5 rečníkov zmiešané s nenápadnými aktivitami, rozhovormi a hudbou na pozadí.

Dátum: 9. júl
Miesto konania: Charkov
Webová stránka: https://2event.com/ru/events/653376
Cena: 6 – 12 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *