Podujatia a udalosti

IT LEGAL TALK 3

Charkov IT Cluster pokračuje v sérii úspešných mini-konferencií! Tentokrát budeme opäť hovoriť o právnych otázkach IT-biznisu. Zoznámte sa s IT Legal Talk 3! Pred rokom bol IT Legal Talk prvou udalosťou organizovanou Clusterom. Počas tejto doby sa organizácia stala väčšou a manažment udalostí sa stal pozornejším. Najlepšie tradície sú zachované: aktuálne otázky, pozoruhodní odborníci a skvelé publikum!

Téma podujatia je „Zákazky so zákazníkmi“. Ste oboznámení so situáciou, keď sa predávajúce, odbytové, dodávateľské oddelenia nedokážu dohodnúť na základných obchodných podmienkach projektu alebo keď sa v zmluve objavia „biele škvrny“ v realizácií projektu, ktorá nie je v prospech spoločnosti. Ako vytvoriť proces harmonizácie obchodných podmienok v spoločnosti? Kto a ako dohodne zmluvu s klientmi? Kto je vlastníkom procesu podpisu zmluvy? Ktoré podmienky zmluvy sú základnými kameňmi spoločnosti? O tom hovoria speakeri.

Čo získate z našej udalosti?Naučíte sa o základných potrebách a ustanoveniach zmlúv a dozviete sa o modeloch DT, TM, Cost Plus, FC. Pochopíte, ako používať zmluvu na ochranu spoločnosti. Odborníci budú príkladom procesu rokovania v rámci spoločnosti a so zákazníkom.

Organizátori: Charkov IT Cluster, IT Committee UBA

Účastníci: riadenie IT spoločností (CEO,CTO, vedúci dodávky, vedúci oddelenia služieb, vedúci oddelenia predaja a predávania, obchodníci, právni zástupcovia)

Údaje: 25. júna
Miesto konania: Charkov
Webová stránka: http://it-kharkiv.com/
Cena: 20 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *