Podujatia a udalosti

Games Gathering 2016

Games Gathering 2016 – je najväčšia konferencia na Ukrajine, venovaná vývoju hier a vytváraniu vysokokvalitného herného obsahu. To je 36 prednášok, na ktorých skúsení herní vývojári otvoria nové obzory povolaní a vysvetlia rôzne aspekty vývoja hier. To je 5 bitiek, ktorých účastníci zmeria si zručnosti s kolegami, dostanú kvalitnú odozvu od profesionálov a víťazi – dokonca aj hodnotné ceny.

Konferencia Games Gathering je informácia o najnovších trendoch v hernom priemysle v podobe živej komunikácie a zaujímavých známostí, ako pre herných vývojárov -začiatočníkov, tak aj pre profesionálnych vývojárov.

Technológie, ktoré používame vo firme «King» sú pre vývoj a predaj hier.

Táto prednáška odhaľuje problémy využívania jediného technologického obsahu a technických prístupov, ktoré používame na vytvorenie najpredávanejších hier.

Hľadanie ideálneho outsourcera

Tento výstup je pohľadom  na mimozdrojové zmluvy so zákazníkom. Aké faktory ovplyvňujú rozhodovanie sa outsourtistov, tie ktoré práce, ako prebieha proces vyhľadávania a výberu dodávateľov v outsourcingových projektoch, čo uľahčuje život zákazníka pri výbere dodávateľa a čo, naopak, potenciálnym partnerom je nežiaduce robiť.

Game Pitch

Každý z indi vývojárov, ktorý prezentuje svoju hru na konferencii, bude mať možnosť spropagovať ju potenciálnym investorom a všetkými návštevníkmi konferencie.

Dátum uskutočnenia: 2. – 4. decembra

Miesto konania: Kyjev

Website: http://ggconference.com/

Cena: 35 – 60 EUR

chabanenkopp

Pridať komentár

Kliknite tu pre pridanie komentára

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *