Správy

Popredný európsky telekomunikačný operátor bude podporovať Startups na Ukrajine

Poľský obchodný urýchľovač Orange Fab Poľska, ktorý organizuje Orange – veľká európska telekomunikačná spoločnosť, vyhlasuje novú sezónu svojho podporného programu zameraného na start up – tento rok sa budú môcť prihlásiť aj firmy z krajín, ako je Bielorusko, Litva, Lotyšsko, Rusko a Ukrajina.

Záujemcovia môžu svoje prihlášky posielať v období od 10. októbra do 12. decembra. Finalisti budú vyhlásení v polovici februára 2017. Program bude trvať 12 týždňov a skončí sa na jar 2017.

V priebehu programu  sa finalisti budú mať možnosť zúčastniť niekoľkých workshopov, môžu sa obratiť na naších popredných odborníkov, získať prístup k databáze klientov Orange Fab a v neposlednom rade budú mať k dispozícií aj pitch sessions (miestne a medzinárodné) a mnoho ďalších podujatí.

Poľský Orange Fab má záujem o projekty v týchto oblastiach: B2B služby (MDM, kybernetická bezpečnosť), cloud technológie, mobile connection, mobilných platieb atď.

Najsľubnejšie začínajúce firmy budu spolpracovať so spoločnosťou Orange a dostanú finančnú podporu – 10 000 eur.

Orange je jedným z najväčších telefóných spoločností v Európe a Afrike a je svetový líder pre firemný sektor v oblasti telekomunikačných služieb.