Správy

Spúšťame East Office

Testovacia prevádzka
Služby, poskytovanie sídla spoločnosti, spracovania a digitalizácia firemnej pošty sú od 1.1.2016 dostupné v testovacej prevádzke. Behom prvých dvoch mesiacoch od spustenia prejavilo záujem o službu poskytnutie sídla spoločnosti osem subjektov. Službu spracovania a digitalizácie pošty využíva päť z nich. K svojej pošte sa klienti dostanú rýchlo a jednoducho. Stačí pár kliknutí na počítači, tablete alebo telefóne. Vďaka cloud riešeniu s jednoduchým a praktickým rozhraním v podobe mobilnej aplikácie je ich digitalizovaná pošta bezpečne chránená a vždy dostupná.
Aké služby poskytne East Office po úplnom nasadení?
Poskytnutie sídla spoločnosti a spracovanie pošty sú len úvodom k nasadeniu plného portfólia služieb. V nasledujúcich riadkoch Vám v krátkosti predstavíme všetky plánované služby, ktoré budete môcť nájsť pod označením East Office.
  • Sídlo spoločnosti
    • Záujemcom ponúka možnosť praktického a jednoduchého riešenia pre registrovanie stabilnej adresy pre ich novovzniknutú spoločnosť.
  • Spracovanie pošty
    • Vaša firemná pošta môže byť pre Vás dostupná vždy keď po nej zatúžite. Samozrejme bez nosenia objemných a nepraktických šanónov. Stará sa o to naše výkonné cloud riešenie v súhre s aplikáciou dostupnou pre PC, tablet a telefón. Stačí len pár kliknutí dostanete sa k digitálnej podobe všetkých doručených dokumentov.
  • Call Centrum
    • Buďte pre Vašich klientov vždy dostupný a poskytnite im profesionálnu úroveň komunikácie. Preberieme Všetky hovory\ smerované na Vašu spoločnosť a vybavíme bežné požiadavky dopytujúcich. Komplexnejšie požiadavky zdokumentujeme a zašleme ich v dohovorenom režime na Váš mail. Služba je v procese prípravy a bude dostupná po ukončení stavby nových kancelárskych priestorov.
  • Virtuálna asistentka
    • Potrebujete vybaviť úrady, rezervovať hotel, letenku alebo zakúpiť lístok. Využite služby našej virtuálnej asistentky. Služba je spoplatnená hodinovou sadzbou. Jej dostupnosť si môžete predplatiť pravidelným paušálom. Služba je v procese prípravy a bude dostupná po ukončení stavby nových kancelárskych priestorov.
  • Prenájom pracoviska
    • Pre všetkých registrovaných užívateľov bude dostupná možnosť krátkodobého prenájmu pracoviska s plnohodnotným kancelárskym vybavením. Samozrejmosťou je WI-FI s pripojením na internet, sieťová tlačiareň a mnoho ďalších štandardných kancelárskych služieb. Služba je v procese prípravy a bude dostupná po ukončení stavby nových kancelárskych priestorov.
  • Prenájom zasadačky
    • Pre všetkých registrovaných užívateľov bude dostupná možnosť krátkodobého prenájmu zasadacej a rokovacej miestnosti s plnohodnotným vybavením. Samozrejmosťou je dataprojektor, ozvučenie, pripojenie na internet a mnoho ďalších súvisiacich potrieb. Služba je v procese prípravy a bude dostupná po ukončení stavby nových kancelárskych priestorov.
Našim plánom je vytvorenie East Office na Slovenskej a Ukrajinskej strane hraníc. Slovenský “East Office” bude dostupný v Košiciach, Ukrajinský tesne za hranicou v meste Užhorod.